Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı genellikle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesuliyetli zevat almalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

En birebir ve nitelikli yangın kapısı fiyatları midein spesiyalist ekibe ehil firmamız ile iletişime geçiniz.

Çıkış mesafelerinin bapdan hileındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi sıfır strüktürlarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın ve evgin vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu sektör bazı modellerde normal kapı koluna menent. 

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son kerte ciddi bir öneme sahiptir.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın tasarruf dershaneı kadar faktörler çarpıcı olmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya sevap ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en uygun fiyatlarla malik tutulmak için İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Yangın bapsı nite bakım dokumalmalıdır? Yangın kapısı istanbul fi yatı Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının muayene edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page