Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayan bedel politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel tavır simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül evet.

Alanında mütehassıs ve sertifikalı hazineçılarımızın yardımları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yeni veya skolastik binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere nazaran üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların tarafıtlarını düşkünlük ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme binalara bakarak çok henüz yavaş ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Her dönem boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yatay yer ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği bâtınin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri süflidaki gibidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri Yangın çıkış kapısı istanbul kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page